Хотіла долучитись до доброї справи - нарвалась на хейт: за що критикують Олю Цибульську користувачі Мережі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Оля Цибульська, яка раніше написала книгу та записала саундтрек до неї, зіштовхнулася з хвилею хейту. Детальніше про ситуацію, що склалася, розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Українську співачку Олю Цибульську звинуватили у спробі відновити зруйновану росіянами квартиру батьків в Ірпені за рахунок благодійних коштів. Все почалося, коли артистка повідомила, що отримала пропозицію стати однією з медіаамбасадорок відновлення міста. Про це пише видання Апостроф.

Так, замість підтримки на Олю Цибульську посипалася критика - сусіди, жителі міста та користувачі Мережі звинуватили співачку у спробі “дорватися до кормушки, відхопити батькам квартиру та відремонтувати її”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пізніше артистка записала відеозвернення до хейтерів та опублікувала його на своїй сторінці в Instagram. У ньому Цибульська сповістила, що відмовилася від зустрічі з мером Ірпеня та від пропозиції стати медіаамбасадором. Своє рішення вона пояснила тим, що допомога у такій атмосфері забирає здоров’я і бажання.

Нагадаємо, що внаслідок влучання російської ракети квартира батьків співачки була практично зруйнована. У перші місяці повномасштабного вторгнення рф в Україну артистка розповідала про стан житла, а також ділилася етапами процедури подачі заявки на відшкодування нерухомості.

Наразі квартира перебуває у тому ж аварійному стані. Тому батьки співачки чекають на рішення та дій з боку офіційної комісії. Зі свого боку вони подали всі необхідні документи у різні інстанції.

Фото: @cybulskaya
Фото: @cybulskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також знаменитість зауважила, що ця справа буде вирішуватися лише законним шляхом та дотримуючись черги. А тих, хто діймає її саму та її батьків, артистка обіцяє покарати судом: “Я звертаюся до розуму, до мудрості, до того, аби ми всі жили за однаковими законами. Я хочу, щоб всі питання вирішувалися поступово, так як потрібно, за законодавством. Якщо далі в соцмережах будуть продовжуватися цькування, які будуть псувати здоров’я мені та моїм рідним, я з усіма скрінами (які я обов’язково зберігаю) буду звертатися до суду”.

Раніше ми писали, що Оля Цибульська вразила своєю відвертістю. Так, співачка показала , як жила з депресією.

Фото: @cybulskaya