Десятки тисяч євро! Forbes розсекретив шалені прибутки Skofka, Дорофєєвої та інших артистів за 2023 рік

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Підбити підсумки року важливо не тільки в списках найкрасивіших, а й найуспішніших. Тому не дивно, що у вільному доступі вже поширилася інформація про те, скільки за цей рік змогли заробити українські артисти. Хто найбільше отримав на музичних стримінгових сервісах - розповідаємо далі в матеріалі.

До нинішнього моменту лідируючі позиції в чартах стабільно займають Shumei, Yaktak, Dorofeeva, Skofka, Klavdia Petrivna, ENLEO та інші. А журналісти видання Forbes поспілкувалися з власниками й топ-менеджерами популярних українських лейблів, щоб дізнатися, який прибуток за цей рік принесли артисти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, пісня Skofka (лейбл ENKO) "Не забудемо і не пробачимо" за останні 12 місяців принесла близько 30 000 євро. Підкреслюється також, що цього періоду було достатньо, щоб загальний дохід зі стримінгів збільшився в 50%.

Десятки тисяч євро! Forbes розсекретив шалені прибутки Skofka, Дорофєєвої та інших артистів за минулий рік - фото №1
Фото: instagram.com/skofka.ua

Не менш прибутковим для лейблу ENKO виявився і співак ENLEO. На своїх україномовних версіях пісень "Інша любов" і "Веди мене в храм" він заробив понад 7 000 доларів. На тлі цього зріс і загальний заробіток артиста, аж на 2,2%, порівняно з 2022 роком.

Десятки тисяч євро! Forbes розсекретив шалені прибутки Skofka, Дорофєєвої та інших артистів за минулий рік - фото №2
Фото: instagram.com/enleomusic

Крім того, одними з найбільш обговорюваних артисток у музичній сфері стали Dorofeeva і TikTok-зірка Klavdia Petrivna. Цифрову дистрибуцію їм забезпечує лейбл Ірини Горової Pomitni. Сама продюсерка не розголошує, скільки отримують її артисти, проте відомо, що частка від дистрибуції в загальній виручці становить не менше 40%.

Десятки тисяч євро! Forbes розсекретив шалені прибутки Skofka, Дорофєєвої та інших артистів за минулий рік - фото №3
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Десятки тисяч євро! Forbes розсекретив шалені прибутки Skofka, Дорофєєвої та інших артистів за минулий рік - фото №4
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Анна Трінчер  запрем'єрила гарячий кліп "Колоски". Це перша її робота про заяви про розрив стосунків із блогером Олександром Волошиним. Трек дуже показовий, як і відеоряд!