Маша Єфросиніна “засвітила” сумку за 5,000 євро на благодійному заході (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Маша Єфросиніна, яку раніше переплутали з Оксаною Марченко через неочікуване перевтілення, оконфузилась на благодійному заході у столичному ЦУМ. Подробицями інциденту ділимося з вами у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Цими вихідними Маша Єфросиніна відвідала презентацію зимової капсульної колекції “Кохання космічних масштабів”, яку створили MONATIK та дизайн-команда T.Mosca. Творці прийняли рішення відсоток з продажу кожного продукту виділяти у "Фонд Маші", який заснувала Єфросиніна.

Увагу публіки на заході привернула поясна сумка Єфросиніної, в якій вона з’явилась на заході. За інформацією Telegram-каналу Harley Quinn, вартість розкішного аксесуара складає близько 7 тисяч євро. Щоправда, наразі сумку Constance від Hermes можна придбати за акційною ціною - майже 5 тисяч євро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Telegram-канал Harley Quinn
Фото: Telegram-канал Harley Quinn

Так, багатьом відвідувачам заходу здалося дивним, що ведуча збирає кошти до фонду, при цьому виблискуючи сумочкою від люксового бренду. Залишається сподіватися, що куплена вона була все ж ще до початку війни. Інакше у ведучої не все так погано, як вона сама іноді на те скаржиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Маша Єфросиніна заговорила про кризу у стосунках із чоловіком. За її словами, вони розлучаються щоразу, як він повертається з фронту.

Фото: @mashaefrosinina