Зірці серіалу "Теорія великого вибуху" діагностували рак

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна акторка Кейт Мікуччі, яка здобула популярність завдяки серіалу "Теорія великого вибуху", поділилася неприємними новинами. Виявилося, що в легенях знаменитості виявили пухлину. Що зараз з актрисою - всі подробиці на HOCHU.ua!

У своєму ТікТоку знаменитість розповіла , що нещодавно їй довелося пережити непростий період. Лікарі діагностували Мікуччі рак легенів, що стало для неї великою несподіванкою. Про це знаменитість дізналася з результатів аналізу крові, показники якого були не в нормі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, хворобу вдалося виявити на ранній стадії, тому актрисі швидко провели операцію, щоб не погіршити стан здоров'я. Хірургічне втручання пройшло успішно, а сама актриса швидко відновлюється. Поки вона все ще перебуває в лікарні, проте судячи з відео, Кейт Мікуччі почувається набагато краще.

Я в лікарні, вчора мені зробили операцію з раку легенів. Вони виявили пухлину на ранній стадії. Це дійсно дивно, тому що я ніколи в житті не викурила жодної цигарки, тож, знаєте, це було сюрпризом,

- поділилася зірка "Теорії великого вибуху".

@katiemicucci An update on what I’ve been up to. #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove ♬ original sound - Katemicucci
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше тяжкохвора Катерина Тишкевич вийшла на зв'язок уперше після реанімації. Актриса показала, який зараз має вигляд.