Близька подруга Алли Пугачової розсекретила невиліковну хворобу примадонни

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Близька подруга і кравчиня Алли Пугачової несподівано заявила, що артистка страждає від невиліковної хвороби. Любов Аксьонова розповіла, від чого страждає російська примадонна. Що про це відомо розповідаємо на HOCHU.ua!

За інформацією пропагандистських ЗМІ , виїхати з росії Алла Пугачова вирішила не тільки через незгоду з кремлівською диктатурою. Її подруга стверджує, що не менш важливою причиною для переїзду став стан здоров'я співачки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уже не вперше в Мережі з'являються чутки, що Пугачова хвора, а їй раптово стало погано на Кіпрі . Відразу на тлі цього її кравчиня зробила заяву, що в артистки вже тривалий час серйозні проблеми зі здоров'ям. За словами Аксьонової, її знаменита подруга страждає на невиліковну хворобу.

Алла вже давно страждає. Ми всі знали, що в неї болять ноги. Скільки разів траплялися моменти, коли вона вибігала за сцену, туфлі скидала і ставала просто ніяка. Вона ж на підборах працювала! Ми, знаючи про це, заздалегідь брали холодну ганчірку, обкручували Алліні ноги, після цього вона хоч трошки відходила і знову виходила на сцену. Подагра з молодості - це важка штука.
Ніхто не може сказати, що вона скаржилася. Хоча їй було дуже важко, і ми все це бачили,

- розповіла Любов Аксьонова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Пугачову та Галкіна  підловили на романтичній прогулянці.  Відомо, де зараз зіркове подружжя.