На ювілеї затятого друга: Максим Галкін та Алла Пугачова знову возз'єдналися в Ізраїлі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита російська співачка Алла Пугачова, яка вже досить давно покинула росію разом зі своїм обранцем Максимом Галкіним, а потім виїхала з Ізраїлю  та нині засуджує війну, яку розв'язала рф проти України, з'явилися із зірковим коханим у  публічному просторі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, знамените подружжя воз'єдналося в Ізраїлі для тог,  щоб привітати свого близького друга - очільника колективу  "Машина времени"  з  70-м днем народження. Відповідні світлини зі святкування вони розповсюдили на своїх офіційних акаунтах. Орім того, кадри з'явилися і на фан-сторінках зірок. Відомо, що концерт, який влаштував Макаревич був закритим. Він називався  "неювілей".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Святкування пройшло у театрі "Гешер". Близькі друзі Макаревича мали можливість почути кращі хіти його гурту. Зокрема, Пугачова та Галкін стояли під сценою та підспівували Андрію.

Ідемо з Максом на ювілей чудової людини та музиканта. Андрію Макаревичу 70 років. Будемо гуляти Пока не меркнет свет,пока горит свеча,

– процитувала Алла Борисівна композицію колективу "Машина времени".

На ювілеї затятого друга: Максим Галкін та Алла Пугачова знову возз'єдналося в Ізраїлі (ФОТО) - фото №1

Як бачимо, на день народження до Макаревича Пугачова одягнула берет, подовжену сорочку, штани та чоботи на підборах. Її яскравий образ довершив масивний ланцюг на шиї. Також Примадонна одягла окуляри. 70-річний ювіляр Макаревич зі сцени привітав усіх своїх друзів, надто тих, які приїхали до нього здалеку, та заспівав дуетом з Лаймою Вайкуле.

На ювілеї затятого друга: Максим Галкін та Алла Пугачова знову возз'єдналося в Ізраїлі (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Максим Галкін напився просто на сцені, виступаючи разом із Макаревичем. Реакція Алли Пугачової порвала зал.