Tayanna назвала критиків її дуету з Брежнєвою нещасними людьми

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка, багаторічна учасниця національних відборів на пісенний конкурс Євробачення Таяна, свого часу зв'язувалася із Вірою Брежнєвою для нового дуету. Тоді вони записали трек "Вишиванка", прем'єра якого відбулася у жовтні минулого року.

Про це співачка розповіла під час програми Євгена Клопотенка "Пекельні борошна". Відповідне відео опубліковано на офіційному YouTube-каналі телеканалу   СТБ .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Клопотенко запитав у Брежнєвої про те, як вона ставиться до Брежнєвої. Євген зауважив, що багато хто хейтить Віру, однак інші, все-таки підтримують артистку.

Ну від хейту ніхто не застрахований. Слухати серце – ось моя позиція. Є люди, які багато говорять, а є люди, які багато роблять,

– відповіла співачка.

Людина, яка пише негативний коментар, – це просто нещасна людина, і все. Тому що коли людина щаслива, вона не буде бажати комусь поганого. Її фокус уваги й акценти будуть на іншому, а не на негативі,

– резюмувала Таяна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка TAYANNA розважала гостей на весіллі одного з організаторів "п'яних вечірок". Цікаво, що  через роботу на цьому весіллі його ведучий Юрій Ткач теж влип у серйозний скандал, за який йому довелося виправдовуватися.