Олена Зеленська показала, як вписати колір хакі в діловий образ (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська, яка раніше показала особливу брошку за 8 тисяч гривень, продемонструвала новий образ. В ньому вона поєднала класичний чорний колір з “захисним” хакі. Результат цього стильного експерименту показуємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Днями перша леді України відвідала Національний форум прав людей з інвалідністю у Києві. Під час події Олена Зеленська говорила про дієву безбар’єрність. Також вона повідомила, що у першого посібника з коректного спілкування “Довідник безбар’єрності” скоро з’явиться доповнення - “Гайд безбар’єрних подій”.

Наше спільне завдання - не робити з безбар’єрності оази. Безбар’єрною має стати вся країна. Всі її опції - кар’єрні, навчальні, побутові, розважальні. Ми всі буваємо маломобільними. Всі буваємо психічно виснаженими. Втомленими. Безсилими. Тому все це - рівні можливості - потрібне не “окремим категоріям”. Це потрібно нам усім,

- йдеться в пості Зеленської в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для своєї появи на публіці перша леді обрала чорний класичний костюм. Він складався зі штанів-кльош та піджака, під який вона одягла шовкову блузку кольору хакі, що мала зав’язки у вигляді банта. Свій образ Зеленська доповнила чорними туфлями-човниками на підборах. Також вона зробила елегантне укладання та нанесла легкий макіяж.

Фото: @olenazelenska_official
Фото: @olenazelenska_official
Фото: @olenazelenska_official
Фото: @olenazelenska_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше стартував Національний тиждень читання. Олена Зеленська дала пораду, що варто почитати кожному. Ділимося нею у цій статті .

Фото: @olenazelenska_official