"Не вийшло...": після новин про сварки, дружина Романа Сасанчина забрала доньку та поїхала

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

21-річний переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин рідко ділиться деталями особистого життя. А ось його дружина часто розповідає підписникам, що відбувається в їхніх стосунках. Так, виявилося, що нещодавно Іванна забрала доньку і поїхала до своїх батьків. Чому вона зробила це без чоловіка - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Тільки нещодавно Іванна зізнавалася, що в їхніх стосунках із Романом настала криза . І в той час, як Сасанчин замислювався про народження другої дитини, сама блогерка зізнавалася, що ледь не замислювалася про розлучення, адже їй було неприємно, як Роман з нею обходиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що незадовго після цього Іванна справді забрала доньку і поїхала разом із нею в село до батьків. А ось її знаменитий чоловік залишився в Києві. Однак робити передчасних висновків не варто. Блогерка запевнила, що вона просто хотіла провести новорічні свята в компанії батьків, але, у Романа не вийшло поїхати разом з ними.

"Не вийшло...": після новин про сварки, дружина Романа Сасанчина забрала доньку та поїхала - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Роман Сасанчин вперше показав,  як виглядає квартира , яку він виграв на шоу "Голос країни". У яких тепер умовах живе Роман - ми показували тут.