Довгоочікуване повернення додому? Міка Ньютон здивувала шанувальників новиною, про те що повертається в Україну

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Отакої! Міка Ньютон скоро приїде в Україну. Компанію відомій співачці складе її чоловік-американець. Детальніше про цю новину читайте в нашому матеріалі.

Українська співачка Міка Ньютон планує повернутися до України із США. Цією новиною вона порадувала своїх прихильників в Instagram-stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приїде додому Міка не одна, а зі своїм чоловіком Крісом Сааведра — успішним американським бізнесменом. Зірка зізналася, що їхня подорож запланована на кінець грудня. Ймовірно, подружжя приїде в Україну на декілька тижнів, адже їхня робота та кар'єра зараз процвітає в США.

Міка Ньютон також розповіла, що Кріс не був на її батьківщині вже вісім років. Сама співачка, яка переїхала в Америку у 2011 році, часто приїздила в Україну. А на початку повномасштабного вторгнення вона була волонтеркою на кордоні з Польщею.

Довгоочікуване повернення додому? Міка Ньютон здивувала шанувальників новиною, про те що повертається в Україну - фото №1

Ми з нетерпінням чекаємо поїздки до України наприкінці місяця! Кріс не був там вже 8 років. Це буде дійсно емоційна подорож! Ми плануємо відвідати Львів та Київ,

— поділилася своїми планами зірка.

Нагадаємо, що Міка Ньютон та Кріс Сааведра побралися у 2018 році. Відомо, що пара познайомилася у продуктовій крамниці, а бізнесмену довелося цілий рік переконувати українську співачку піти з ним на побачення.

Довгоочікуване повернення додому? Міка Ньютон здивувала шанувальників новиною, про те що повертається в Україну - фото №2
Довгоочікуване повернення додому? Міка Ньютон здивувала шанувальників новиною, про те що повертається в Україну - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось українська співачка Alyosha, яка нещодавно повернулася з Америки в Україну, ймовірно, зараз переживає кризу у стосунках. Зірка відверто прокоментувала плітки про своє розлучення з Тарасом Тополею.