Всьому виною соцмережі: Клопотенко розповів, як посварився з Ектором (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український телеведучий шоумен, переможець одного із сезонів кулінарного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко висловилася щодо свого конфлікту з Ектором Хіменес-Браво. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це він розповів у своєму інтерв'ю для ТСН.ua "Наодинці". Він повідомив, що розбіжності з телеведучим і головним членом журі шоу "МастерШеф" виникли досить випадково.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, усьому виною соцмережі. Євген подумав, що Ектор його заблокував в Instagram. Той же, був переконаний,  що Євген зробив таку дію з його фотоблогом.

Євген Клопотенко розповів про непорозуміння з кулінаром та ведучим Ектором Хіменесом-Браво. 37-річний кулінар прокоментував цю ситуацію наступним чином:

Був на мене ображений, бо вважав, що я його видалив та заблокував. Я ж вважав, що він мене видалив та заблокував. Виявилося, що проблема була в Instagram. Ми місяць це все вирішували, писали в головний офіс Instagram. Дійсно, ані він, ані я не блокували одне одного, але наговорювали щось там одне на одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євген Клопотенко розповів про свою відстрочку від мобілізації. Її йому надав Мінкульт.