Донька Ніни Матвієнко отримала відмову від відомого виконавця. Ось хто не захотів з нею співати (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дуети та колаборації – чудова можливість обʼєднати аудиторії та створити нову сучасну музику. Проте не всі артисти легко на це погоджуються. Як виявилося, співачка Тоня Матвієнко хотіла обʼєднатися із молодим популярним артистом задля створення спільного хіта, але натомість отримала відмову. Хто це був і чому його відповідь виявилася категоричною – розповідаємо далі.

На  шоу  "33 питання", де Тоня Матвієнко зізналася, як відреагувала на появу учасників дуету "Кролики" на похоронах Ніни Митрофанівни, поділилася планами на свою співочу карʼєру. У розмові з артисткою зʼясувалося, що є один популярний український співак, з яким би вона хотіла заспівати у дуеті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ним виявився 29-річний репер Skofka, відомих хітами "Чути гімн", "В дорогу", "Не забудем і не пробачим" та іншими. Проте сам артист відмовив Тоні у пропозиції обʼєднатися задля створення спільного треку.

Я б хотіла (дует) зі Skofka, але він відмовив мені. Мені передали послання від нього, що нецікаво,

– зізналася Тоня Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Тоня Матвієнко  присвятила нову композицію  своїй померлій мамі. За її словами, це був сюрприз Ніні Митрофанівні на день народження.