Тоня Матвієнко зізналася, чи запрошувала учасників дуету "Кролики" на похорон Ніни Митрофанівни

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поява скандального дуету "Кролики" на похороні Ніни Матвієнко стала неабиякою несподіванкою для родичів, решти гостей і представників ЗМІ. Відомо навіть, що Арсен Мірзоян ледь не влаштував з ними бійку через їхній нахабний прихід. А ось як на це відреагувала донька покійної артистки - стало відомо тільки зараз.

На шоу "33 питання", де Тоня Матвієнко зізналася, як справляється з втратою мами , згадала день похорону. За словами співачки, на той час вона абсолютно не турбувалася про те, хто саме прийде на прощання з Ніною Митрофанівною. А оскільки вхід до філармонії був вільним - провести артистку в останню путь могли всі без винятку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що стосується учасників скандального дуету "Кролики", то Тоня навіть не звернула на них увагу. А от реакція її чоловіка на Володимира Данильця та Володимира Моїсеєнка виявилася досить різкою, адже Арсен Мірзоян тоді хотів їх силою вигнати . Та все ж, щоб не провокувати в такий день скандал, артист стримався і не прогнав зрадників України.

Немає такої заборони в тому, щоб прийти і попрощатися з моєю мамою. Я в цей момент про це не думала. Я кожному була рада, хто її вшанував.
Я пам'ятаю, що мій чоловік почав дуже сильно нервувати, і я не могла зрозуміти, що відбувається,

 зізналася Тоня Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що донька Ніни Матвієнко  присвятила нову композицію  своїй померлій мамі. За її словами, це був сюрприз Ніні Митрофанівні на день народження.