Облаяли одне одного в прямому ефірі: Єфросиніна розповіла деталі скандалу з Горбуновим (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна вразила несподіваним зізнанням  про інцидент з Юрієм Горбуновим під час нового випуску своєї нової програми "Дорослі дівчата", яку з нею в парі веде співачка Оля Полякова. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний ролик з новим епіздом шоу вже опубліковано на ютуб-каналі Єфросиніної. Зокрема, 44-річна теледіва згадала давній випуск шоу "Підйом", коли вони з Юрою були ведучими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тележурналістка обговорювала з Поляковою тему нецензурної  лексики. В контексті цього, вона згадала максимально курйозний випадок із свого життя, пов'язаний із Горбуновим. Як виявилося, під час зйомок одного сюжету режисер попросив Юру та Машу облаяти одне одного нецензурними словами, задля того, аби надати матеріалу більшої експресії, а в ефір пустити лишень німі емоції зірок. Однак, сталося не так, як гадалося. У підсумку,  Маша  побачила ефір, в якому вона та Юра матюкаються одне на одного.

І от ми якось із Юрою записували-записували, ми записали, мабуть що, 200 цих підводок, і режисер каже: "Щось ви якісь тухлі стали". А у нас підводка, де лаються чоловік із дружиною. Він каже: "Давайте так. Мені треба, щоб ви полаялися так міцно, щоб у вас аж слина летіла. Щоб у Юри аж просто вени надувалися, щоб у Маші кров'ю очі налилися. Ви можете одне одного облаяти матюками? А я в ефірі просто приберу звук". Ми такі: "Залюбки". Нам із Юрієм Миколайовичем дай друг друга обкласти матюками, це ж хлібом не годуй,

— резюмувала ведуча.

Єфросиніна підсумувала, що після цього проколу знімальної групи, було звільнено всю команду "Підйому", а їх з Юрою оштрафували  на дві зарплатні. Також вона додала що передові рекламодавці тоді полишили популярну телепрограму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  Маша Єфросиніна відмовляється від гонорару, якщо для цього доведеться працювати зі скандальним колегою. Вона свідомо відмовилась від заробітку у сумі 9 тисяч євро, лиш би не пересікатися з горезвісним шоуменом Володимиром Остапчуком.