"Я дозволяю приймати увагу": MELOVIN розповів, чи є в його житті місце романтичним стосункам (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український артист Меловін, який припустив, коли  Україна стане менш гомофобною країною, зізнався, чи перебуває нині у стосунках. Подробиці - в нашому матеріалі

Завісу свого особистого життя артист привідкрив в інтерв'ю українській блогерці Аліні Доротюк. Зокрема, вионавець зізнався, чи є місце у його житті романтичним стосункам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, як повідомив співак він не відмовляє в увазі, певних зв'язках, однак серйозних стосунків у його житті нині не має. Артист також зауважив, що поки він не зацікавлений у пошук своєї другої половини. Проте, якщо випаде нагода, Меловін готовий до стосунків.

Відносин у мене немає. Але є чимало шанувальників і прихильниць. І мені це дуже приємно. Я не закритий до цього всього, я спілкуюся. Я дозволяю приймати увагу, вираження почуттів людей. Я від цього не закритий. Я не знаю як там складеться далі, але я просто відкритий, я не у відносинах,

- підсумував артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Melovin зізнався, хто з українських зірок його надихає.  Можливий майбутній представник України на Євробаченні 2024 заявив, що щиро тішиться тому, що в Україні індустрія шоу-бізнесу серйозно додала за останній час. 26-річний співак переконаний, що попит на українську музику став максимально великим.