"Відчуваю себе лохом": Melovin розповів, чому став менше донатити на ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак та один із фіналістів національної відбору на Євробачення 2024 Меловін, який зізнався,  чи перебуває у стосунках розповів як допомагає ЗСУ у боротьбі з рф. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно артист дав об'ємне інтерв'ю український блогерці Аліні Доротюк. Відео бесіди  розповсюджено на її офіційному YouTube каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однією з тем, яку підняла медійниця, стала допомога артиста українським військовим. Медійниця запитала співака, чи багато він донатить на ЗСУ. Виконавець дав розгорнуту відповідь:

Останнім часом ні, тому що мені не вистачає на утримання своєї команди. Але з початком повномасштабного, звісно донатив. Це важка для мене тема, тому що в такі моменти я відчуваю себе недостатньо... Я себе лохом відчуваю, розумієш. Я хочу допомогти, а фінансово не маю можливість прямо допомогти, задонатити.

Однак, артист зауважив, що він має можливість збирати кошти з фанами. Він досі продовжує робити це, проте співак зазначає, що не вважає такі збори якоюсь окремою своєю допомогою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Melovin висловився про те, коли Україна стане менш гомофобною. Артист  зауважив, що держава, рано чи пізно стане більш толерантною.