В поліції розсекретили, що буде з організатором концертів, який "кинув" зірок на 10 млн

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вже декілька днів увага ЗМІ зосереджена на наймасштабнішій шахрайській схемі в українському шоу-бізнесі. Її жертвами стали відразу декілька артистів, а от що про це кажуть у поліції – дізнавайтеся нижче.

У минулу пʼятницю, 22 грудня, співачка Злата Огнєвіч заявила, що вимушена скасувати відразу 5 запланованих концертів з її програми "Віддаю". Причиною тому стало те, що її організатор Тарас Доненко забрав кошти та перестав виходити на звʼязок. Проте зʼясувалося, що від співпраці з чоловіком окрім Злати також постраждали співачка Руслана та музичний гурт СКАЙ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Згодом лідер СКАЙ Олег Собчук повідомив, що Тарас Доненко  привласнив собі кошти, які були зібрані з продажів квитків на концерт. Загалом організатор зник із сумою в понад 10 мільйонів. Варто зазначити, що ці концерти мали бути благодійними, а зароблені з них гроші артисти планували передати на допомогу ЗСУ.

Як повідомляє ТСН, зараз поліція почала пошуки шахрая, який обдурив популярних артистів. Як стверджують органи, якщо буде доведено, що Тарас Доненко дійсно привласнив собі кошти – йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

До Печерського управління поліції надійшла відповідна заява. Вона була одразу зареєстрована. За певним фактом вже розпочате кримінальне провадження. Воно розпочате за 2 ч. статті 191 Кримінального кодексу України – це привласнення та розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання особливим становищем. По даному кримінальному провадженню проводяться першочергові слідчі дії. Особі, яка буде визнана винною у суді, загрожує покарання позбавленням волі від 5 до 8 років,

– прокоментували у поліції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Злата Огнєвіч нарешті  випустила гучний кліп. Співачка зізналася, що відео принесло її команді чимало проблем, адже напередодні прем'єри YouTube його заблокував.