"Переживаю трагедію": дружина Павліка розсекретила стан хворого співака

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні Нового року стало відомо, що стан здоровʼя 57-річного Віктора Павліка стрімко погіршився . Що сталося з артистом та де він зараз знаходиться – розповідаємо нижче.

30 грудня дружина Віктора Павліка налякала підписників кадром, як співак лежить під крапильницею. Вдаватися в деталі Катерина Репяхова не стала, тому багато хто припустив, що артист знаходиться у лікарні. А враховуючи те, що тільки нещодавно Павлік відмовився від важливої операції на серці, зʼявилися чутки, ніби це й стало причиною його госпіталізації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Переживаю трагедію": дружина Павліка розсекретила стан хворого співака - фото №1
Фото: instagram.com/repyahovakate/

Проте через деякий час Катерина Репяхова вийшла на звʼязок з підписниками та повідомила, що сталося на справді. За словами дружини артиста, він не був у лікарні, а фото, яке вона виклала раніше було зроблене вдома. Виявилося, що у Віктора Павліка стався гіпертонічний криз. На щастя, все обійшлося, проте Катя зізналася, що дуже перехвилювалася через це.

Чоловік вдома, був і є. Його не госпіталізували нікуди. Сама вчора дуже настрашилася. Дякувати Богу, нічого серйозного. Гіпертонічний, не ускладнений криз. Тиск понизили. Вже все добре. Дякую кожному за хвилювання,

– повідомила Репяхова.

"Переживаю трагедію": дружина Павліка розсекретила стан хворого співака - фото №2
Фото: instagram.com/repyahovakate/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка зізналася, що  їхня пара розпадалась . Однак артисту та його коханій вдалося подолати труднощі та зберегти стосунки.