Привітання президента з Новим роком 2024: де дивитися новорічне звернення Зеленського

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Щорічно в останні хвилини року, що минає, Президент України звертається до народу з промовою, аби підбити підсумки. 31 грудня 2023 року відбудеться пʼяте звернення Володимира Зеленського, що транслюватимуть низка телеканалів. Де та як його можна подивитися — розповідаємо далі в матеріалі!

Традиційно новорічне звернення президента починається о 23:35, а закінчується — за хвилину до опівночі. І навіть в умовах великої війни Володимир Зеленський продовжує виступати перед народом з такими важливими промовами, в яких підбивають підсумки року, що минає, та озвучуються головні цілі на наступний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Без сумніву, зі словами подяки та підтримки президент звернеться до всіх, хто щохвилинно наближає перемогу України. Зокрема велику шану в цей вечір буде висловлено нашим мужнім військовим, які стали охоронцями усього українського народу. Не менш важливими у цьому році були й зусилля волонтерів та цивільних, які усіляко підтримують армію.

Де дивитися новорічний виступ Президента України 2024

Виступ Володимира Зеленського транслюватимуть в ефірі Національного телемарафону "Єдині новини", тобто на каналах, що до нього приєдналися. Також звернення президента можна буде побачити в ефірі цілої низки каналів, зокрема:

  • 2+2

  • Суспільне + регіональні канали

  • НТН

  • Новий канал

  • Еспресо

Окрім того, транслюватимуть новорічне звернення Володимира Зеленського 2024 на сторінках Офісу президента, а саме — в YouTube та на Facebook. На сайті HOCHU.ua також можна буде подивитися відеотрансляцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що напередодні Нового року терористична росія посилила масштаб масового ураження . Зокрема й на початку 2023 року мирні міста України зазнали нападу "Шахедів". Тому закликаємо бути уважними — прислухайтеся до можливих повітряних тривог та бережіть себе!

Головне фото: Getty Images