У особливій вишиванці: Олена Зеленська привітала українців з Різдвом (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська, яка раніше отримала престижну нагороду від МЗС України, привітала українців зі світлим святом Різдва. Під час свого звернення перша леді, як завжди, продемонструвала стриманий і водночас ніжний образ. Поглянути на нього пропонуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Перша леді України завжди демонструє вишуканий смак в одязі. Не стало виключенням і щорічне привітання Олени Зеленської з Різдвом. Про це пише РБК-Україна з посиланням на спецпроєкт 1+1 “У Різдво ти не один”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, дружина президента обрала дуже символічний образ, в якому відчувається дух українських традицій. Зокрема, вона обрала чорну класичну мідіспідницю і білу вишиванку з оригінальним коміром та широкими рукавами. Прикрашали вбрання тризуб, квіти та янгол. Доповнювали образ чорні туфлі на підборах, блакитне пальто та кілька прикрас - золоті сережки, намисто з перлів та заручальна каблучка. Волосся Олени Зеленської було вкладене у голлівудські хвилі. Також вона зробила легкий макіяж.

У особливій вишиванці: Олена Зеленська привітала українців з Різдвом (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
У особливій вишиванці: Олена Зеленська привітала українців з Різдвом (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2
У особливій вишиванці: Олена Зеленська привітала українців з Різдвом (ФОТО, ВІДЕО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Олена Зеленська уже 3 місяці поспіль ходить з перебинтованим пластирем на середньому пальці правої руки. Звідки у Першої леді травма - читайте у цьому матеріалі .

Фото: @olenazelenska_official, скріншоти