Поки чоловіка немає поруч: Маша Єфросиніна привселюдно поцілувала відомого коміка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яку влучно підкололи "Леви на джипі" за дорогий аксесуар, пішла на провокацію під час запису гумористичного шоу. На очах у публіки зірка поцілувала відомого коміка Валіка Міхієнко. Як це сталося – розповідаємо на HOCHU.ua!

Нещодавно інфлюенсерка стала запрошеною гостею на  шоу"Срач", яке для YouTube знімає команда гумористів "Леви на джипі". Саме там Маша вразила своєю відкритою поведінкою багатьох глядачів. Адже після того, як Валік Міхієнко зробив їй комплімент, Єфросиніна публічно поцілувала коміка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На початку запису телеведуча стояла біля Міхієнко, тому він сказав, що нервує. Тоді ж Валік поцікавився, чому більшість чоловіків починають нервувати, коли біля них стоїть Єфросиніна. Цікаво, що свої слова гуморист не зміг промовити з першого разу через хвилювання, від чого увесь зал почав сміятися. Тоді телезірка вирішила підтримати жарт і поцілувала Валіка.

Ти ж мій красунчик,

 сказала телеведуча перед поцілунком.

Поки чоловіка немає поруч: Маша Єфросиніна привселюдно поцілувала відомого коміка (ВІДЕО) - фото №1

Судячи з реакіції залу, такого вчинку від Маші ніхто не очікував. Проте трохи згодом телезірка такод подарувала свій поцілунок другому коміку Миколі Зирянові, коли почула від нього комплімент стосовно її віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна  показала себе справжню. Зірка поділилася світлинами, на яких позує без макіяжу, а після – вже з ним.