Уже 30 років разом! Софія Ротару чуттєво привітала сина та невістку з річницею щасливого шлюбу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарна Софія Ротару дуже рідко розповідає своїм шанувальникам деталі зі свого особистого життя. Однак, інколи вона робить винятки і все ж таки повідомляє про ті чи інші події.

Зокрема, це завжди стосується якихось знакових святкових дат для України. Знаменитість завжди в такі дні вітає нашу країну у себе у фотоблозі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього ж разу Софія Михайлівна поділилася радісною новиною. Як виявилося, цього року її син Руслан Євдокименко відсвяткував 30-у річницю свого щасливого шлюбу.

Відтак, легендарна артистка  у себе в Instagram-Stories опублікувала кадри з невісткою та сином. Фото, швидше за все, було зроблене за кордоном. 76-річна артистка коротко підписала кадр:

 Вітаю!

Ужее 30 років разом! Софія Ротару чуттєво привітала сина та невістку з річницею щасливого шлюбу (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як екс-директор Ротару переконаний, що знаменита співачка більше не виступить в рф ні за які гроші. Чоловік розповів російським журналістам, що багаті росіяни активно телефонують йому, задля того, аби замовити знаменитість на новорічні  корпоративи. Ці громадяни готові викласти сотні тисяч доларів. Однак, попри дорогі гонорари Софія Михайлівна відмовляє.