Як українські зірки Новий рік відсвяткували і що побажали своїм підписникам у новорічну ніч (ФОТОЗВІТ)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Минулої ночі світ зустрів Новий рік 2024 - рік Зеленого Дерев'яного Дракона, який, ми певні, обіцяє нам багато нових відкриттів та звершень! Ми вже ділилися з вами атмосферним фото найвідомішої пари України - першої леді Олени та президента Володимира Зеленських. А тепер HOCHU.ua розкаже та покаже, як це свято відзначали українські зірки і що вони побажали своїм шанувальникам у новорічну ніч.

Маша Єфросиніна 

Цього року зіркова українська ведуча була небагатослівна і просто  запостила власне селфі із коротким підписом:

2023, дякую за всі уроки. 2024, я готова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Антоніна Хижняк

Популярна українська актриса, яка стала надзвичайно відомою після виходу серіалу "Спіймати Кайдаша", напередодні Нового року 2024 сфотографувалася вдома із сином на фоні новорічної ялинки. Антоніна у себе в Instagram не тільки привітала усіх із прийдешнім святом, а й закликала своїх шанувальників не забувати про донати на ЗСУ:

З прийдешнім, друзі!
Дякуємо нашим захисникам
Зробіть святкові донати на будь-які перевірені збори, єднаймося, підтримуймо один одного!!!
2024 принеси нам одну велику мрію на всіх — ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

Тарас Цимбалюк

Секс-символ України - гарячий і талановитий актор Тарас Цимбалюк, на якого задивляється чимало українських дівчат, 31 грудня 2023 року виклав справжній новорічний пост. Актор нагадує, що "зараз в Україні триває війна за свободу" і, підсумовуючи рік, що минув, тішиться тому, як змінилися багато українців. Цимбалюк подякував воїнам, які зараз захищають нашу Батьківщину, й закликав своїх фанатів запастися терпінням й усіляко допомагати військовим.

Тіна Кароль

Популярна співачка увечері перед Новим роком створила пост вдячності. У її Instagram з'явилися два фото на фоні новорічної ялинки з таким підписом:

Нехай цей пост стане постом вдячності.
Нездоланні. Упевнені та сильні.
Будемо посміхатись, будемо надихати, будемо єднати та боротись пліч-о-пліч, міцно тримаючи стрій!
Вірю в Україну та ЗСУ, та дякую за кожний день саме їм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Євген Клопотенко

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко у своєму Instagram подякував усім українським захисникам і зауважив, що якби у нього був вибір, він би все одно хотів народитися українцем і жити в Україні:

Я не обирав свою національність та місце народження. Але якби можна було б обрати знову, то я б обрав Україну.
Моя душа, тіло і свідомість тут на 100%. Мені приємно віддавати себе людям, я в цьому находжу сенс життя, а віддавати себе найкращій нації в світі означає, що в мене найкращий сенс.
Я хочу подякувати кожному, хто відчуває Україну на рівні ДНК, хочу подякувати кожному захиснику і захисниці, за змогу дихати. З Новим роком.
Цьом.

Джамала

Співачка напередодні Нового року запостила рідкісні кадри зі своїми синами. Джамала вирішила завершити 2023-ій без підсумків - просто подякувавши ЗСУ і привітавши усіх з новим роком на своїй сторінці :

Майбутнє
Мрії
Надії
Любов
Віра
Перемога
Поки без підсумків року…
Люблю вас! Дякую вам за цей рік: слідкували, слухали, любили Слава нашим ЗСУ❤️
З Новим роком 2024!

Happy New Year 2024 and Merry Christmas to all of you my dear fans! Thank for listening to me, for following me, supporting me ❤️

Даша Квіткова

Блогерка та інфлюенсерка цього разу запостила відразу кілька фото зі своїм маленьким сином Левом. Даша Квіткова дала пораду своїм шанувальникам та побажала Україні переможного 2024-го!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Григорій Решетнік

Український телеведучий та актор Григорій Решетнік у новорічну ніч запостив кілька фото та відео з родиною. Сімейство зробило спільне фото, виконало гімн України та привітало українців із Новим роком 2024.

Тімур та Інна Мірошниченки

Зіркове подружжя, яке у 2023-му отримало звання "Родина року" , виклало теплі новорічні фото. На знімках пара разом із трьома дітьми позувала на фоні новорічної ялинки у себе вдома. Тімур тримав у руках подарунки, а на підлозі помітно обгортки від уже розпакованих новорічних презентів.

Світлана Тарабарова

Популярна українська співачка напередодні Нового року 2024 подякувала "всім, хто свідомо продовжує бути на світлій стороні, та робить все можливе для нашої країни"  й нагадала , що усі наші старання - заради майбутнього покоління.

Злата Огнєвіч

Популярна українська співачка, яка раніше ділилась історією про те, як на Новий рік до неї в дім хтось кинув петарду , цього разу щиро потішилась тому, що 2023 рік завершено. У себе в  Instagram  зірка виклала новорічне фото на фоні ялинки й написала:

Нарешті, 2023 завершено
ДЯКУЮ нашим захисникам, усім силам оборони, підрозділам, розвідці, прикордонникам, службі безпеки, ДСНС, лікарям, волонтерам, парамедикам. Тим, хто перебуває у полоні на свята. Дякую тим, хто тримає країну на своїх людських плечах. І тим, хто продовжує цей непростий шлях
Дякую вам, українці, за те, що зберігаєте Силу і Віру в собі. За донати, небайдужість, почуття гумору, креатив, величезну широту душі, самовідданість! Я пишу ці слова, а в очах- сльози, вони від освідомлення, наскільки круті і сильні НАШІ люди ❤️‍

️ Я вірю в КОЖНОГО із вас! Що б там не сталося- йдемо на Світло, йдемо на Життя!
️ Я продовжу мріяти про Перемогу і Мир
️ Я продовжу вірити і ДІЯТИ

Обіймаю серцем КОЖНОГО ♥️
З Новим успішним #2024 роком ☃️

Тарас Тополя та ALYOSHA

В Instagram Альоші за кілька хвилин до Нового року 2024 з'явилася спільна світлина зіркового сімейства. На фото зіркова пара позує разом із трьома дітьми. Усі - у вишиванках і з усмішками на обличчях. У підписі сказано:

Рік Дракона на порозі! Як в багатьох казках, його час перемогти! Добрі серця, що кохають, за своє кохання щире отримують велику силу! Найсильніше за все! Най кохання перемагає, як завжди!!! ❤️❤️❤️
З прийдешнім друзі!
Бережіть себе і хай янголи кожного бережуть!
З Молитвою в серці ❤️

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що у новорічну ніч Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю . Дівчина - досить відома особа, ім'я якої раніше вже з'являлося у публічному просторі.