Одна з найвідоміших в українізаторок вітчизняної музики у минулому році: Надю Дорофєєву визнали найкращою артисткою 2023 року

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва була визнана найкращим артистом 2023 року за версією популярної музичної премії Culture Awards 2023. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що Дорофєєва - одна із найвідоміших артисток, яка у році, що відійшов, чи не найбільше випускала треки українською. Зокрема, на офіційній сторінці премії в  Instagram говориться, що Надя заволоділа доволі розумною стратегією - писати пісні українською мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що кілька своїх треків 33-річна співачка переклала з російської мови. Однією з нашумілих композицій Дорофєєвої у 2023-у році став її хіт з чоловіком Михайлом Кацуріним випустила хіт "Щоб не було". Її треки "Вотсап", "Кохаю, але не зовсім", "На самоті" і "Хай пишуть" показали високі результати  у музичних чартах.

Надія Дорофєєва — головна попзірка сучасності на українській сцені, і це дійсно не так просто артистам «старої ери» пробитися в чарти стримінгових платформ, але саме у співпраці з прогресивними авторами, продюсерами та режисерами виконавиця змогла не тільки зберегти свій хист і впізнаваність, а і помножити їх.

- повідомили на сторінці премії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Надя Дорофєєва засвітила будинок, в якому мешкає з Мішею Кацуріним. Варто зазначити, що завдяки короткому ролику підписникам нарешті вдалося уважніше роздивитися дім, у якому артистка оселилася з другим чоловіком.