Ірина Гатун іде з "Жіночого Кварталу", щоб замінити Олену Кравець у не менш популярному проєкті

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

"Вечірній Квартал" повертається з новою програмою та в оновленому складі! Вперше від початку повномасштабної війни найпопулярніший гумористичний проєкт країни виступить у звичному для прихильників форматі – коли на сцені 8 акторів-чоловіків та одна жінка.

До цього гумористи виступали "Єдиним Кварталом" — разом з дівчатами з "Жіночого Кварталу". Але хто ж тепер стане тою самою єдиною жінкою в колективі "Вечірнього Кварталу"? Розкриваємо інтригу...

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після того як Олена Кравець пішла з команди та зайнялася іншими проєктами, місце єдиної жінки в чоловічому оточенні зайняла неперевершена і талановита Ірина Гатун. До цього вона відома як зірка "Жіночого Кварталу" та акторка театру "Чорний Квадрат".

Ірина Гатун йде з "Жіночого Кварталу"… але не зі сцени в цілому! - фото №1
Фото: instagram.com/irina_gatun

Я давня прихильниця цього проєкту. І ніколи навіть мріяти не могла, що сама стану його учасницею. Тому, звичайно, коли мені сказали, що мене запрошують у "Вечірній Квартал" — мене накрили емоції, піднявся тиск, почалась тахікардія (сміється)...
Насправді я дуже щаслива. Я зовсім не переживаю з того приводу, що буду єдиною жінкою у чоловічому колективі. Є така фраза, що актори не мають статі. Тим більше, хлопці з "Кварталу" дуже професійні, талановиті та прекрасні, і як актори, і як люди. Я їх люблю, просто обожнюю і впевнена, що у нас все буде гармонійно і "по-любві",

— ділиться емоціями Іра Гатун.

Ірина Гатун йде з "Жіночого Кварталу"… але не зі сцени в цілому! - фото №2
Фото: instagram.com/irina_gatun

Нагадаємо, Ірина Гатун з 2012 року грає в театрі імпровізації "Чорний Квадрат". У 2020 році вона стала учасницею "Жіночого Кварталу", а тепер з жіночого проєкту зірка переходить у "Вечірній Квартал". Першими побачити Ірину в новому амплуа зможуть глядачі концертів благодійного туру, який стартує 18 грудня у Вінниці. Окрім того, глядачі благодійних концертів мають унікальну можливість першими побачити нову програму колективу – нові гумористичні номери на актуальні теми, нові жарти, нові пародії.

Ірина Гатун йде з "Жіночого Кварталу"… але не зі сцени в цілому! - фото №3
Фото: instagram.com/irina_gatun
Ірина Гатун йде з "Жіночого Кварталу"… але не зі сцени в цілому! - фото №4
Фото: instagram.com/irina_gatun

Зазначимо, що зараз всі концерти "Кварталу" благодійні. Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів з ексклюзивними лотами ідуть на допомогу ЗСУ – на актуальні потреби наших захисників та захисниць. Артисти постійно допомагають та підтримують військових – їздять з виступами до наших героїв та допомагають їм усім необхідним – купляють і передають автівки, дрони, тепловізори, рації та інші необхідні для нашої перемоги речі. Актори переконані,  що все, що ми зараз робимо, ми маємо робити  з вдячністю до тих, хто нас захищає і завдяки кому ми можемо жити й працювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка "Жіночого кварталу" зізналася, чому досі не стала мамою. Ірина Сопонару чесно заявила, чи хоче мати дітей .