Учасник "Кварталу 95" перепросив за скандальний номер про переселенців та пояснив його суть

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Новорічний випуск "Кварталу 95" з номером про переселенку зі Скадовську обурив багатьох користувачів та спровокував довкола себе великий скандал. Тому не дивно, що учасникам гумористичного проєкту тепер доводиться виправдовуватися за сумнівні жарти. Що про це каже комік Юрій Великий – розповідаємо нижче!

На своїй сторінці в Instagram Юрій Великий опублікував вибачення за ганебний номер про закарпатця та переселенку зі Скадовська, Херсонської області. Гуморист зазначив, що суть їх виступу з Іриною Гатун була у тому, аби показати – краще намагатися говорити українською та вчитися на власних помилках, ніж продовжувати говорити мовою ворога.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас комік захначив, що в жодному разу вони не мали наміру принижувати чи висміювати тих, хто опинився в російській окупації. А обрати місто Скадовськ, як місце звідки приїхала героїня номеру, вони вирішили лише через каламбур. Однак осільки саме це більш за все обурило глядачів, Великий зізнався, що це було не зовсім доречно, враховуючи, що місто Херсонської області досі знаходиться під окупацією.

Ми точно не ставили за мету образити будь-кого з українців, особливо тих наших людей які знаходяться зараз під окупацією. І якщо цей номер зачепив чиїсь почуття, ми приносимо свої вибачення. Але нас точно не можна звинувачувати в нерозумінні болю наших співгромадян з тимчасово окупованих територій, тим більше, що дехто з наших акторів та авторів народилися саме в цих містах…. Скадовськ — це Україна. Скадовськ говорить українською. Слава Україні!

– написав Юрій Великий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше "Квартал 95"  скасував концерти у Буковелі.  Блогер Бутусов висунув свою причину такого рішення гумористів.