17-річного сина Брітні Спірс застали на пляжі у компанії його нової дівчини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки фанати Брітні Спірс очікують випуск нового сольного альбому , її сини розважаються на Гавайських островах. А папарацці не стали чекати і дізналися, з ким зустрічається 17-річний Джейден Федерлайн. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Молодший син відомої співачки засвітився на одному з пляжей на Гавайях. Там Джейден Федерлайн відпочивав у компанії загадкової дівчини, яка, за чутками, є його коханою. Пора веселилась на піску, обіймалась та разом купалася у Тихому океані. Власне тому  TMZ  припустило, що дівчина, яку помітили папарацці – нова обранниця підлітка. Проте її імʼя поки публіці невідоме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скоріш за все, дівчина Джейдена вже близько знайома і з його родиною. Принаймні на пляжі підлітки відпочивали саме в компанії тата хлопця Кевіна Федерлайна та його дружини Вікторії.

Варто зазначити, що Джейден Джеймс та його старший брат Шон Престон після розлучення батьків живуть разом з татом. Водночас з зірковою мамою вони не дуже близькі. Сам Федерлайн зазначав, що сини соромляться Брітні Спірс, а особливо через те, що вона часто ділиться напівоголеними фото в соцмережах. Та й Брітні теж не приховує, що стосунки з її синами вкрай важкі , проте вона намагається все виправити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Кевін Федерлайн почав вимагати від Брітні Спірс  більше аліментів на спільних дітей. Чоловік хоче, аби щомісячно співачка виплачувала не менше 40 тис доларів на місяць.

Главное фото: Getty Images