Знайдено пояснення дивакуватим танцям Брітні Спірс: у Мережі повідомили про серйозне психічне захворювання співачки

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська співачка Брітні Спірс останніми місяцями в поганому сенсі дивує своїх фоловерів. Вона часто знімає абсолютно незрозумілі відео, на яких виглядає максимально безглуздо.

Через це поціновувачі таланту Спірс почали активно шукати причину, чому вона так поводить себе. Зокрема, спільнота із захисту здоров'я "Akathisia Alliance for Education and Research" у соцмережі X  заявила , Брітні має невиліковну хворобу  – акатизію. Однією з характеристик цього недугу є те, що хворий постійно відчуває потребу у русі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, на офіційній сторінці групи повідомили, що акатизія може бутит викликана вживанням ліків. Зокрема, мова йде про конкретні психіатричні препарати.  До речі, саме їх досить довгий період вживала селебритіс проти своєї волі.

Також дослідницька група пояснила, що акатизія породжує надвисокий рівень занепокоєння, напруги та дискомфорту. Тому людям з таким діагнозом доводиться активно рухатися, щоб позбутися болісних відчуттів. І це може призвести до самогубства. Також джерело повідомило, що ця хвороба може навіть призвести до самогубства, якщо хворий не буде рухатися, задля того аби позбавитися болю.

Знайдено пояснення дивакуватим танцям Спірс: у Мережі повідомили про серйозне психічне захворювання артистки - фото №1

Шанувальники виконавиці твердо переконані, що такий психічний розлад став наслідком скандального опікунства. Зауважимо, що саме після примусової госпіталізації Брітні 2019 року, вона почала дивувати юзерів незрозумілими відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком. Стало відомо, що саме знаменитість описала у своїх мемурах.