46-річна "Баффі" Сара Мішель Геллар ошелешила зовнішнім зовнішнім виглядом з відпочинку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська акторка Сара Мішель Геллар, відома за своєю роллю у стрічці "Баффі: винищувачка вампірів" приємно потішила своїх фоловерів новими світлинами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, селебритіс розповсюдила кадри зі свого відпочинку у помаранчевому купальнику. Про це повідомило авторитетне видання  Daily Mail . Як бачимо, попри вже не досить молодий вік, знаменитість має неймовірний вигляд. Її яскравий образ доповнив великий солом'яний капелюх та квадратні окуляри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім цих знімків, артистка показала фото, на якому постала у модному топі з квітковим принтом. Відомо, що Сара нині відпочиває зі своїм обранцем, актором Фредді Принцем-молодшим. Цікаво, що пара минулого року відзначила 21 рік спільного життя. У свій час Сара та Фредді Принц-молодший були однією з найпопулярніших пар епохи 90-х. Нині ж, вони одне з найміцніших подруж впродовж останніх десятиліть. Зірки познайомилися на зйомках фільму жахів 1997 року "Я знаю, що ти зробив минулого літа", і через кілька років їхня дружба переросла в роман.

Збірка фото з відпустки, частина перша,

— прокоментувала свої знімки акторка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те,  як змінювалася зовнішність Могилевської за останні 10 років. Фото найяскравіших образів зірки ви знайдете в нашому матеріалі.