"Я вас всіх ненавиджу": Астаф'єва повідомила про скандал з українською підписницею (ФОТО)

Новини шоубізнесу
561
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Після чергового прояву російського тероризму у вигляді масованої ракетної атаки , більшість українських зірок відреагували на наслідки страшних руйнувань. Це зробила і відома артистка Даша Астаф'єва, чим породила скандал зі своїми підписниками. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, кадри руйнації будинків які опублікувала зірка, обурила одну з її підписниць. Користувачка з ім'ям Ольга попросила артистку не показувати такі матеріали на широкий загал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона звернулася до Астаф'євої з особистим проханням. Жінка написала:

Особисте прохання, не постіть страшні фото, вони всі є в новинах. Ті, хто в Україні, все бачать своїми очами, а хто за кордоном – тільки лякаються та впадають у паніку. Краще від цього нікому не стане.

"Я вас всіх ненавиджу": Астаф'єва повідомила про скандал з українською підписницею (ФОТО) - фото №1

Даша не обійшла стороною таке прохання і відповіла пані Ользі. Обурена Астаф'єва зазначила:

Б*ять, ідіть на*уй. Всі, б*ять, до одної. Тому що, якщо б ви сьогодні були в Києві, ви б, як всі нормальні люди, постили те, що сталося в Києві: вибухи, смерті і прильоти по будинкам, де живуть живі люди, не військові, б*ять, ні ще хтось. Я вас всіх ненавиджу!

"Я вас всіх ненавиджу": Астаф'єва повідомила про скандал з українською підписницею (ФОТО) - фото №2

Зірка розповіла, що Ольга вже заблокувала свій акаунт. Однак, вона все ще пише артистці з проханням видалити емоційне звернення.

Скажіть, будь ласка, дякую тим, завдяки кому ви сьогодні в країні. Завдяки кому ви живі, маєте змогу жити в своїх будинках і святкувати ці свята,

- зазначила співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Астаф’єва зізналася, що відповідає батькам, які дістають питаннями про онуків. Знаменитість зізналась, що не готова зустрічатись з чоловіком, який має дитину від попередніх стосунків.