Даша Астаф’єва зізналася, що відповідає батькам, які дістають питаннями про онуків

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше Даша Астаф’єва вперше розповіла, як познайомилась з бойфрендом , значно молодшим за себе. Тепер же знаменитість зізналась, як реагує на питання батьків про онуків. Більше про це розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Модель та світська левиця Даша Астаф’єва у свої 38 років досі незаміжня та не має дітей. Це не надто її турбує, чого не скажеш про батьків знаменитості. Про це пише РБК-Україна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У нещодавньому інтерв’ю Даша розповіла, що відповідає рідним, коли ті дістають її з питаннями про дітей: “Я іноді психувала і казала: “Мама, народи сама собі внуків”. Я розумію батьків, вони бачать, що у всіх є внуки. На будь-яку твою розповідь про проблеми, єдиний вихід - народити дітей. Я розумію, чому в багатьох немає дітей. Цей постійний тиск, сьогодні треба це переоцінити й відпустити".

Даша додала, що діти не є ознакою успішності та дорослості. Це простір, який з’являється через надлишок чогось в тобі.

Також знаменитість зізналась, що не готова зустрічатись з чоловіком, який має дитину від попередніх стосунків: “У мене був досвід стосунків із чоловіком, яким сам виховував дитину. Це дуже важко прийняти чужу дитину”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Даша Астаф’єва зізналася, що хотіла б змінити у своїй зовнішності. Також вона зізналася, чи вдається до ін'єкційних процедур для збереження молодості.

Фото: @da_astafieva