Даша Квіткова відверто зізналася, чи вільне її серце (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська блогерка-мільйонниця Даша Квіткова, яка нещодавно відреагувала на рішення суду щодо ДТП за її участю. Медійниця відповіла на постійні запитання фоловерів відносно того, чи перебуває вона в стосунках. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що минулого року Даша розлучилася зі своїм тодішнім офіційним чоловіком, зіркою реаліті "Холостяк" Нікітою Добриніним. До речі, у шлюбі в них народився син Лев. Нині малюку 2 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, через те, що певний період часу після розриву шлюбу вже пройшов, користувачі почали цікавитися, чи з'явився хтось у Даші. У себе в Instagram Stories Даша зізналася, чи готова до нових стосунків після розлучення з Добриніним.

Вона заявила, що наразі ні з ким не зустрічається, і ні в кого не закохана. Завдяки цьому, Даша почуває себе чудово. Однак, блогерка-мільйонниця підкреслила, що щиро вірить, що прийде час, коли в її житті з'явиться та сама людина, з якою в неї буде щире кохання.

Чи готова я? Не знаю, чесно. Але можливо, "не знаю", бо немає того самого,

– підсумувала Квіткова.

Даша Квіткова відверто зізналася, чи вільне її серце (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Квіткова здивувала схожістю свого сина з головним героєм фільму Сам удома. Вона розповсюдила світлину, в якій порівняла зовнішність знаменитого Маколея Калкіна та свого 2-річного малюка Лева.