"Спочатку не зрозуміли, що сталося": Злата Огнєвіч розповіла, як на Новий рік до неї в дім хтось кинув петарду

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Новий рік вже на порозі, тож українські зірки все частіше діляться цікавими, кумедними, а часом і курйозними історіями про, пов'язаними з цим дивовижним святом. Так, нещодавно співачка ROXOLANA розповіла, як у новорічну ніч її не впустили у ресторан за кордоном, а тепер відразу дві історії для своїх шанувальників підготувала Злата Огнєвіч!

Ексклюзивними історіями, пов’язаними з Різдвом, артистка поділилася за лаштунками розважального шоу Нового каналу " Хто зверху?" . Обидві вони - родом з дитинства співачки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трішечки поностальгувавши, Злата Огнєвіч розповіла, як у дитинстві надгризла коробку з дорогими цукерками, подарованими її батьку. І, звісно ж, отримала за це на горіхи.

Якось татові на Новий рік подарували величезну коробку цукерок. Саме такі ласощі на той час були рідкісними в наших краях. Я знайшла ці цукерки на верхній полиці в шафі, надгризла кожну і з'їла горіхи, які були всередині. А потім закрила й заховала назад у шафу.

І ось на свято до нас прийшли гості, мама дістала цю коробку, аби пригостити всіх до чаю. А там ситуація, наче погуляли миші. Мама одразу зрозуміла, що це зробила я, і мені тоді добряче влетіло. Після цього я засвоїла урок, що сім'я – це єдине ціле. І не можна так підводити рідних у святкові дні,

– зізнається виконавиця.

"Спочатку не зрозуміли, що сталося": Злата Огнєвіч розповіла, як на Новий рік до неї в дім хтось кинув петарду - фото №1
Злата Огнєвіч у дитинстві. Фото: Новий канал

Окрім того, є в неї за плечима й страшніший досвід святкування Нового року. Йдеться про випадок, коли у дім до Злати хтось закинув петарду і та підірвалась.

В нас була традиція наряджати ялинку з татом, поки мама готує щось смачненьке на кухні. Ми разом обирали дерево, приносили додому, діставали мої улюблені іграшки та прикрашали. Якось сталась незвична історія. Тато ввімкнув по телевізору бойовик. І на моменті епічної сцени, де все вибухало й летіло, до нас у кімнату залетіла величезна петарда і розірвалася. Спочатку взагалі не зрозуміли, що це сталося насправді. Аж поки все не затягнуло димом, і ми не відчули запах. Тоді вже було не до веселощів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про новий різдвяний хіт від Jerry Heil, KOZAK SIROMAHA та Гордія Старуха. Днями вони здивували українців авторською колядкою "Зірка" , створеною на честь першого об'єднаного Різдва в Україні.