Медійна відьма поворожила на третій шлюб Остапчука: 23-річна Полтавська вже відреагувала

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не секрет, що зі своїми колишніми Володимир Остапчук залишився в не найкращих стосунках. Проте зараз він виглядає щасливим поряд з молодою дружиною Катериною Полтавською. А от чи довговічним буде шлюб зіркової пари – припустила спадкова відьма Марія Тиха. Як на це відреагувала 23-річна дружина шоумена дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В ефірі шоу "33 питання" на Люкс ФМ Марія Тиха робила розклади на українських знаменитостей і не тільки. Тоді ж у неї поцікавилися, чи станеться в житті Володимира Остапчука третє розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами відьми, у 39-річного Володимира та 23-річної Катерини дійсно будуть виникати думки про те, аби завершити ці стосунки. А підштовхне їх до цих якась сварка. Проте Марія Тиха запевнила, що цей брак має стати найміцнішим серед усіх, що мав шоумен. Відьма зазначила, що карти не показують, що в житті телеведучого станеться чергове розлучення.

Я не бачу зараз процесу розлучення, але "Двійка Жезлів" – вона говорить про те, що думки такі можуть бути. Тобто може бути якийсь конфлікт, на що вказує карта "Спостереження". Може бути якийсь конфлікт, де він буде думати, треба йому цей шлюб чи ні. Вона може також думати про це. Не випало чітко, хто це буде думати, тут просто показує, що буде такий конфлікт. Але такий підсумок, як розрив, я не бачу,

– запевнила відьма.

Варто зазначити, що сама Катерина Полтавська вже відреагувала на слова провидиці. 23-річна дружина Остапчука не була багатослівною, а лише коротко посміялася з таких новин.

Хто ми такі, щоб не вірити відьмі?

– прокоментувала Катерина Полтавська.

Медійна відьма поворожила на третій шлюб Остапчука: 23-річна Полтавська прокоментувала їх шанс залишитись разом - фото №1
Фото: instagram.com/poka.tya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Полтавська зізналася, чи боїться втратити Остапчука . Молода дружина шоумена відповіла, як поставиться до того, що коханий може розірвати стосунки з нею.