Значно молодший за неї: співачка Lama неочікувано показалася в обіймах свого чоловіка. Рідкісне фото пари

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Зірка нульових Lama поділилась рідкісною світлиною зі своїм обранцем. На скільки років він молодший за свою кохану та як пара познайомилася - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua. До речі, вперше зірка пішла під вінець досить рано - у 18 років.

Українська співачка Наталя Дзеньків, яка виступає під псевдонімом Lama, поділилась новими світлинами. На них вона позує зі своїм обранцем Романом. Відомо, що пара познайомилася ще у 2016 році, коли зірка перебувала на відпочинку у Херсонській області.

Того дня Наталя смакувала кавою, яку їй привезла подруга з Канади. Аромат напою з ваніллю та горіхом настільки зачарував Романа, що він навіть наважився завести розмову з незнайомкою, що сиділа поруч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави у нас зав’язалася розмова. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилось, що у нас багато спільних тем, наші тати померли в один рік. Просвітницькі теми та духовні практики - це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене згармоніював. З того часу ми жодного разу не розлучалися,

- згадала Lama у розмові з журналістом Viva.

Фото: viva.ua
Фото: viva.ua
Фото: viva.ua
Фото: viva.ua

Співачка зізналася, що у них велика різниця у віці: їй - 48 років, а йому - 30. Проте різницю у віці вони ніколи не відчували: “На духовному рівні ми знаходимось з ним в одній віковій категорії. Так, фізично йому 30 років, а мені 48, але ментально цієї різниці немає. У нас це питання навіть і не підіймалось ніколи, все збалансовано та гармонійно”. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Lama не хоче заводити дітей. Як до цього ставиться її чоловік - читайте у цій статті .

Фото: @lamaukraine