"Ці два полюси вже не зшити": Олег Бондарчук порозмірковував, чи повернеться Олег Винник на велику сцену

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український режисер Олег Бондарчук ошелешив своєю заявою про знаменитого вітчизняного артиста Олега Винника, який витратив заощадження на сумнівні захоплення. Бондарчук сказав, успішно чи зможе Винник повернутися на українську сцену.

Свої думки з цього приводу Олег висловив в інтерв'ю виданню oboz.ua. Зокрема, режисер говорить що у Олега Винника доволі правильний та чітко продуманий сценічний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бондарчук переконаний, що після розриву творчих взаємин Винника з його продюсером, кар'єра першого пішла на спад. Основне, на думку 43-річного режисера є те, що секс-символ показав, яким він є насправді. Отож, Бондарчук висловився:

Я вважаю, що аудиторія цього артиста була з ним дуже поверхнево знайома. Останнє та, здається, єдине його інтерв’ю яскраво представило цю людину глядачам. Я для себе зрозумів, що в нього був класний продюсер, за якого жодних інтерв'ю в Олега не було. І міф про розсудливого, доброго, щедрого, ніжного і сильного чоловіка існував тільки в його піснях. Міф розвіявся. Олег все про себе розповів, причому він, напевне, вважає, що це був апофеоз щирості, відвертості і краси людської душі. Однак стало ясно, що Винник залишився у довоєнній реальності, а його аудиторія внаслідок війни здобула іншу глибину і мудрість. Я думаю, що в майбутньому ці два полюси вже не зшити.

"Ці два полюси вже не зшити": Олег Бондарчук порозмірковував, чи повернеться Олег Винник на велику сцену - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Арсен Мірзоян відповів, чи повернеться Олег Винник на українську сцену. 45-річний Мірзоян розсекретив, у яких стосунках перебуває з 50-річним Винником.