"Останній його пост у ФБ був наповнений болем": Ольга Сумська відреагувала на раптову смерть Віталія Білоножка

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У вівторок, 9 січня 2024 року, стало відомо про раптову смерть 70-річного народного артиста України Віталія Білоножко. Уже відомо, де і коли відбудеться прощання із ним. Деталі розповіла дружина співака - Світлана Білоножко.

На раптову кончину відомого артиста, на піснях якого росли цілі покоління, відреагувало багато українських артистів. Постом, присвяченим пам'яті легенди, на своїй сторінці у фейсбук напередодні поділилася й Ольга Сумська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка пише, що останній допис Білоножка у соцмережах був сповнений болю:

"Останній його пост у ФБ був наповнений болем": Ольга Сумська відреагувала на раптову смерть Віталія Білоножка - фото №1
Фото: facebook.com/osumska/

Останній пост Віталія у ФБ був наповнений болем…Ось ці слова…
"…Як добре, що наші Мами- Батьки з небес не бачать свавілля, божевілля сатанинського світу у середовищі в якому проживали своє життя, а зараз вони нищать нас, от що  нам залишилося у спадок, та дорога до 
Мам, ніжної пам'яті  до них не заросте-вона, довічно з нами, а пісні писалися і співалися про вічне!...Вадим Ільїн, Андрій Демденко і я !..."
І ти, наш Віталічок, Віталію Васильовичу, народний артист України Віталій БолоножкоСвітла, добра памʼять, рідний!

До допису Ольга Сумська також прикріпила відео з легендарною піснею Віталія Білоножка "Боже, дай Україні волю".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:


Раніше ми також повідомляли, що в Мережі перекрутили обставини загибелі молодого поета Максима Кривцова . Повідомлення, які розлетілися соцмережами про "розстріл його разом з котом" , як з'ясувалося, просто шахрайська маніпуляція.