Дівчина з родзинкою: нова кохана Налчаджиоглу дивує фоловерів незвичною зовнішністю (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська модель, ведуча та за сумісництвом нинішня пасія ексчоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі, яка здивувала Мережу цікавою заявою, потішила своїх фоловерів черговим кадром. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 15 січня у себе в Instagram Stories красуня-телеведуча розповсюдила своє портретне фото. До речі, зі знімку бачимо, що нова дівчина українського бізнесмена турецького походження має дуже красиві та водночас різні очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анастасія зізналася, що раніше соромилася цієї особливості своєї зовнішності. Вона написала:

Зараз багато хто називає мої очі патологією. Справді, я раніше соромилася того, що в мене є така особливість, носила лінзи й думала, що це щось некрасиве. Але зараз, коли я зустріла свою людину й він мене полюбив справжньою, я зрозуміла, якою родзинкою насправді це є!

Дівчина з родзинкою: нова кохана Налчаджиоглу дивує фоловерів незвичною зовнішністю (ФОТО) - фото №1

Очевидно, що Фоксі - не із сором'язливих. Вона заявила що різний колір очей робить її неповторною. Красуня підсумувала, що  вважає себе ідеальною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Мурат Налчаджиоглу прокоментував своє розлучення з Лілією Реус. Окрім цього, ексобранець Лорак заявив, що коли приймав рішення про розлучення, то в його житті ще не було нової коханої.