Російський артист-путініст Кіркоров вже поплатився за участь у голій вечірці Івлєєвої: деталі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий російський артист-путініст Філіп Кіркоров, який скандалився через голу вечірку Насті Івлєєвої, а згодом почав виправдовуватися перед Дмитром Пєсковим за участь у ній, тепер пожинає плоди цього свого перформансу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, попри публічні вибачення путініста, Первый канал на росії почав видаляти фрагменти виступу Філіпа Бедросовича з концерту "Рождественский вечер с Григорием Лепсом. Цікаво, що саме 56-річний Кіркоров мав розпочинати концерт композицією "Летите, летите", проте телевізійники вирішили підрізати Кіркорова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому, через Філіпа постраждав Михайло Шуфутинський та Люся Чеботіна, так як Кіркоров виступав дуетами і з ними. Відтак, через те, що російські медійники не захотіли світити обличчям так званого поп-короля, Шуфутинський та Чеботіна відправилися  не в прямий ефір, а також, як і Філіп  у смітник.

Подібні санкції до себе отримала і артистка Глюкоза. Вона також мала необачність відвідати шабаш Івлєєвої.

Російський артист-путініст Кіркоров вже поплатився за участь у голій вечірці Івлєєвої: деталі - фото №1

Варто зауважити, що запис концерту відбувся після скандальної вечірки. Організатори запросили Філіпа та Глюкозу раніше взяти участь у цьому заході, однак вони не стали після скандалу позбуватися їх із списку виконавців на шоу Лепса, а лише просто непомітно виключили з ефіру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий російський актор Олексій Панін вибачився перед Галкіним і відкрито заявив, що Кіркоров - гей. Актор повідомив, що розповідає пікантні подробиці про колег лише через те, що вони підтримують російський режим.