"Планую бути з тобою ще 6 життів!": Інна Мірошниченко тепло привітала свого чоловіка з річницею весілля (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина відомого українського тележурналіста, ведучого та оглядача пісенного конкурсу Євробачення Тімура Мірошниченка Інна, яка розповіла про деталі усиновлення другої дитини, чуттєво привітала свого коханого із шостою річницею весілля. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своїй офіційній сторінці в Instagram Інна розповсюдила атмосферне фото. На ньому видно, як вони з Тімуром притискаються обличчям до обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знімок вийшов максимально теплим та романтичним. З нагоди 6-ї річниці, Інна залишила напрочуд зворушливий підпис під привітальним постом. Вона щиро подякувала Тімуру за спільно прожиті роки та заявила, що хоче бути з ним ще 6 життів.

6 років я найщасливіша жінка у світі, бо у мене є ти! Найкращий чоловік, найніжніший тато, мій кращий друг. З тобою я росту, літаю, з тобою я завжди в світі надійності та турботи! 6 років - це ніби і небагато. Але за ці роки у нас троє дітей, шлях до четвертої, ти вибираєш бус, бо не любиш семимісні авто. Ми будь-яку перешкоду чи проблему сприймаємо, як пригоду, бо ми разом! Нам байдуже, де, і важливо, з ким! Ти руйнуєш всі негативні установки та стереотипи. Ти створюєш світ, у якому існує лише любов та довіра. Дякую тобі за ці 6 років! Планую бути з тобою ще 6 життів!

- написала кохана ведучого.

"Планую бути з тобою ще 6 життів!": Інна Мірошниченко тепло привітала свого чоловіка з річницею весілля (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тімур та Інна Мірошниченки хрестили прийомного сина у монастирі.  На церемонії знамениті батьки з'явилися у вишиванках, тож для дітей обрали відповідне вбрання.