Даша Астаф'єва здивувала архівною світлиною та показала красуню-маму (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська модель та співачка Даша Астаф'єва, яка зізналася, що саме відповідає батькам, які дістають питаннями про онуків, вперше за досить тривалий період показала своїм підписникам як виглядає її мама. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Stories зірка поговорила з фоловерами. Користувачі висловили Даші своє зауваження стосовно того, що вони давненько не бачили її світлин з мамою. Відтак, Дашу виявилися двічі просити не потрібно, і вона потішила юзерів кадром з найріднішою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Даша Астаф'єва здивувала архівною світлиною та показала красуню-маму (ФОТО) - фото №1

Як бачимо зі знімку, співачка та її мама відпочивали та оздоровлювалися. Окрім того, Астаф'єва пригадала і своє дитинство. Як виявилось, вона тоді стриглася під хлопчика. Даша прикріпила своє фото з тих часів та зазначила:

Дуже любила грати з хлопцями: творити, витворяти, лупити і самій іноді вигрібати. Вважаю, що можливість мати справжнє, живе і насичене різними подіями і досвідом дитинство готує нас до цікавого життя! Я завжди одразу бачу тих, хто зростав на диванчику, і тих, хто заїхав у доросле життя на мотоциклі без шолома у колясці.

Даша Астаф'єва здивувала архівною світлиною та показала красуню-маму (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Астаф'єва повідомила про скандал з українською підписницею. Конфлікт стався через реакцію зірки на наслідки російських бомбардувань.