За чутками, Дан Балан зустрічається з ескортницею… Але, насправді, співак не зацікавлений в дівчині (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блогер-пліткар Богдан Беспалов злив інформацію про нові стосунки Дана Балана. Спойлер: фанатам "ДанТіни" час розходитися, бо молдавський музикант, який підтримує Україну , крутить роман з молодою дівчиною. Хто вона, та чому ці стосунки оглядачу українського шоубізнесу здаються сумнівними – усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У новому відео на YouTube Богдан Беспалов заявив, що його інсайдери розсекретили, з ким зустрічається Дан Балан. За чутками, артист перебуває у стосунках з 23-річною дівчиною, яка має україно-польське коріння. За словами інсайдерів, разом зі своєю обраницею співак відпочивав у Греції восени 2023 року, а окрім того, на концерті Дана Балана вона була присутня разом з мамою артиста та його PR-менеджеркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте на відео Беспалов запевняє, що ці стосунки більше схожі на фіктивні, аби "прикрити" факт того, що насправді артиста не цікавлять жінки. Ба більше, інсайдери поговорюють, що дівчина працює в ескорті та повʼязана з московією.

Є інформація, що вона займається ескортом в росії.
Якщо говорити про те, чому у Дана Балана такий вибір, то це чергова "борода", що прикриває його інтереси "шоколадним морозивом". Ця дівчина виконує піар-функцію.
Найчастіше таких дівчат, моделей, запрошують виконувати функцію "бороди". І артисту добре, і дівчина знаходиться в шоу-бізнесі і отримує додатковий трафік, увагу і популярність. А чим більше ти популярна, тим дорожчий твій цінник,

– запевняє Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше мама Дана Балана  вразила розкішною фігурою . І хоча жінці вже 65 років, вона довела, що вік не може перешкодити їй мати приголомшливий вигляд!