Кейт Міддлтон перенесла операцію: після госпіталізації принцеса ще довго не повернеться до виконання обов'язків

Знаменитості
687
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Улюблениця британського народу Кейт Міддлтон, яку її чоловік вважає божевільною , опинилася в лікарні. Дружину майбутнього короля госпіталізували задля проведення операції. Що саме сталося та в якому стані зараз знаходиться принцеса Уельська – усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Офіс принца та принцеси заспокоїв шанувальників королівської родини та запевнив, що операція була запланована. Проте найближчі декілька тижнів Кейт Міддлтон залишатиметься в лікарні, а свої офіційні зобовʼязання вона не зможе виконувати, скоріш за все, аж до Великодня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інформацією про це поділилися представники офіційної  Instagram-сторінки  принца та принцеси Уельських. Сама ж Кейт Міддлтон сподівається, що громадськість зрозуміє її бажання зберегти її особисту медичну інформацію у конфіденційності.

Її королівська Високість принцеса Уельська вчора була госпіталізована для планової операції на черевній порожнині. Операція пройшла успішно та очікується, що вона залишиться в лікарні від десяти до чотирнадцяти днів, перш ніж повернутися додому. Судячи з нинішніх медичних рекомендацій, вона навряд чи повернеться до виконання своїх обов'язків до Великодня,

– сказано в офіційній заяві палацу.

Кейт Міддлтон перенесла операцію: після госпіталізації принцеса ще довго не повертатиметься до виконання обов'язків - фото №1
Фото: instagram.com/princeandprincessofwales/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми згадували 10 королівських подій, про які говорили у 2023 році. Більше про це -  дізнавайтесь у цій статті .

Головне фото: Getty Images