Стало відомо, скільки зараз важить Брітні Спірс і від яких солодощів вона не може відмовитись (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська виконавиця Брітні Спірс, яка спростувала інформацію про свій новий студійний альбом, розсекретила свою пристрасть до їжі, а також розповіла про вагу, харчові звички та улюблені закуски. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо з соцмереж артистки.  Зокрема, Брітні зізналася, що їжа - одна з її слабкостей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, це селебритіс визнавала це ще з раннього дитинства. Зокрема, артистка зізналася:

Коли я була молодшою і ходила з мамою в ресторани, вона казала: "Сиди спокійно", або "ти їси занадто швидко, будь ласка, повільніше". Я дуже люблю їсти. Пам'ятаю, як на обіді всі ще їли, а моя їжа зникла за дві секунди, але дивно, що моя вага майже не змінюється.

Брітні Спірс розсекретила вагу та поділилася тим, які солодощі любить їсти (ФОТО) - фото №1

Окрім того, Брітні розсекретила свою вагу. Спірс написала,  що її маса залишається незмінною, але вона хотіла б важити менше. Також знаменитість розповіла юзерам, що саме вона полюбляє їсти. Зокрема, селебритіс повідомила,  що одним із її улюблених солодощів є кондитерський виріб Wendy's.

На вагах я зазвичай 135. це моя нормальна вага. Ну, це добре для мене. Я хочу бути 125-128, але, ймовірно, досягну 140. Я все ще їм ту саму секретну гарячу помадку від Wendy's. Ту, у якої смачний брауні. Так, він у них все ще є,

- ділиться артистка.

Брітні Спірс розсекретила вагу та поділилася тим, які солодощі любить їсти (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 17-річного сина Брітні Спірс застали на пляжі у компанії його нової дівчини.  Пара веселилась на піску, обіймалась та разом купалася у Тихому океані.