Беспалов заявив, ніби має докази того, що Артем Пивоваров полюбляє заборонені "смаколики" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
657
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний виконавець Артем Пивоваров зацікавлює аудиторію не тільки своїми композиціями, але й перформансами на сцені , які не побачиш у виконанні інших артистів. Проте дехто стверджує, ніби така поведінка може бути повʼязана не лише з адреналіном під час виступів. І хоча сам співак з гумором реагує на закиди щодо вживання наркотичних речовин, блогер-пліткар запевняє, що має докази протилежного.

Так, у своєму новому відео Богдан Беспалов здивував доволі резонансною заявою. За його словами, днями йому написав інсайдер з інформацією про те, що Артем Пивоваров ніби дійсно захоплюється наркотичними речовинами. Розкривати персону таємноповідача блогер не став, аби залишити конфіденційність свого інформатора. Проте він запевняє, що інсайдер навіть навів певні фотодокази.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На відео Беспалов зачитав повідомлення, яке отримав. У ньому ледь не в деталях описується, наскільки широкий асортимент заборонених речовин нібито є у розпорядженні Артема.

Пишу з великою впевненістю, що це правда. У Варшаві на тусовці вони всі "обʼїдалися" і не тільки, там було дуже багато різноманітних "смаколиків". Він любʼязно пригощав та робив спільні фото. Раніше списували все на його втому і захоплюваність концертами, але після того, як побувала в особистому контакті з Артемом, стало зрозуміло, що він... Ну, ви зрозуміли...

– зачитав Беспалов повідомлення від таємного інсайдера.

Ба більше, у відео Богдан Беспалов заявив, ніби Артем Пивоваров є "любителем шоколадного морозива", себто представником гомосексуальної орієнтації. Однак прямих доказів він, знову ж таки, не навів.

Варто зазначити, що глядачі каналу стали на захист артиста та засудили блогера-пліткаря. На їх думку, Артем Пивоваров просто кайфує від сцени та комунікації зі слухачами, а його особисте життя не має хвилювати широкий загал.

  • У Беспалова усі любителі шоколадного морозива;

  • А якщо не підтвердиться ваша "мулька" що до Артема? А людину вже облили (вибачте) лайном... Ну або 100 відсоткова інформація, або як це називається?

  • То вже на жаль не плітки, а тупо поливання брудом талановитих молодих наших артистів, нащо таке робити не розумію;

  • Мені все одно, яке "морозиво він полюбляє" (з ким лягає в ліжко), а стосовно наркотиків – не віриться. Наскільки знаю, він займається спортом і духовними практиками. А якщо чесно, то його справа;

  • Блогери, спробуйте попрацювати!!! Сидіти й п**діти – дуже тепло дупі,

– стали на захист артиста глядачі.

Беспалов заявив, ніби має докази того, що Артем Пивоваров полюбляє заборонені "смаколики" (ВІДЕО) - фото №1
Беспалов заявив, ніби має докази того, що Артем Пивоваров полюбляє заборонені "смаколики" (ВІДЕО) - фото №2
Беспалов заявив, ніби має докази того, що Артем Пивоваров полюбляє заборонені "смаколики" (ВІДЕО) - фото №3
Беспалов заявив, ніби має докази того, що Артем Пивоваров полюбляє заборонені "смаколики" (ВІДЕО) - фото №4
Беспалов заявив, ніби має докази того, що Артем Пивоваров полюбляє заборонені "смаколики" (ВІДЕО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно Артем Пивоваров став свідком теракту в Дубліні. Через ці події артист був змушений скасувати концерт.