Зірка "Жіночого лікаря" Ісаєнко пригадав, як побився з росіянином під час зйомок

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український актор Андрій Ісаєнко, який разом з Анастасією Цимбалару  розповів про розвиток українського кіно та наступні проєкти, пригадав скандальний випадок із росіянином під час зйомок однієї з кінострічок. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це зірка стрічок "Жіночий лікар. Нове життя" та "Кіборги"  розповів в інтерв'ю виданню УНІАН. 37-річний артист пригадав випадок, коли йому потрібно було брати участь у бійцівському епізоді, а противником був росіянин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як говорить Ісаєнко, перед самими зйомками чоловіки мали відрепетирувати свій бій. Відтак, під час репетиції колега Андрія вчинив максимально не по-чоловічому.

Під час зйомок він три рази вдарив мене по кадику. Перший раз він сказав, що ненавмисно. На другий раз я не розумів, що відбувається, але знову спробував з ним поговорити. Він зневажливо сказав: "Так, добре, давай вже робити". Після третього разу я йому теж випадково потрапив в обличчя. І все, конфлікт було вичерпано,

- резюмував актор.

Зірка "Жіночого лікаря" Ісаєнко пригадав, як побився з росіянином під час зйомок - фото №1

Окрім того, знаменитість додав, що він завжди виступає за мир на знімальному майданчику, так як такі конфлікти не сприяють якісному творчому процесі. Однак артист зауважив, що у нього можуть виникати подібні конфлікти з колегами, які поводяться не належним чином.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те. як у Дніпрі побили відомого українського актора. Артист приїхав виступати у складі чернігівської театральної трупи.