"Постійно відмовляю запитам на виступи": Астаф'єва розповіла, чому не хоче співати під час війни

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська модель та співачка Даша Астаф'єва, яка повідомила про скандал з українською підписницею, відверто розповіла своїм фоловерам про те, чому наразі вона не хоче співати. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Даша повідомила у своєму пості в Instagram . Зокрема, вона написала що майже кожного дня отримує пропозиції повернутися на сцену, однак відчуває, що не готова до цього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Астаф'євої вона відмовляє через війну. Зірка наголосила:

Ледь не щодня мене питають, чи не хочу я повернутися на сцену. Зараз я відчуваю, що ні. З розбитим серцем постійно відмовляю запитам на виступи. Не до веселих пісень і яскравого вбрання зараз. Уявіть, зранку обстріл, а ввечері я в костюмі напівоголеного зайця співаю своє: "Аво-авокадо, ммм.

Знаменитість  додала, що ніяким чином засуджує  своїх колег, які продовжують виступати та тішити глядачів своєю творчістю.  Зокрема, Астаф'єва наголосила:

Я не проти артистів, у жодному разі. Люди заробляють гроші, платять податки, дають робочі місця, збирають гроші на армію - усе це зараз надважливо. Їхня робота корисна для українців. Треба відчувати життя, співати та радіти, відволікатися та набиратися сил. І, звичайно, пісні можуть бути не лише про натяки на секс. Українські артисти зараз роблять дуже влучні й цікаві роботи. Але я не відчуває себе зараз на сцені. А до співу… Можливо, я повернуся після нашої перемоги,

- зауважила Астаф'єва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Астаф'єва здивувала архівною світлиною та показала красуню-маму. Підписники відзначили, що жінка чудово виглядає.