"Я би хотіла дорослу дитину": дружина Тімура Мірошниченка поділилася планами щодо майбутнього усиновлення

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська блогерка та обраниця популярного тележурналіста Тімура Мірошниченка Інна, яка разом з чоловіком  хрестила прийомного сина у монастирі, розсекретила деталі щодо усиновлення другої дитини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories блогерка написала, для якої дитини вона готова стати мамою. Як виявилося,  разом з Тімуром Інна хоче удочерити більш дорослу дівчинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, дружина оглядача Євробачення повідомляє, що не всі бажання можуть сходитися із можливостями. Зокрема, Інна Мірошниченко зауважила що їхня дитина буде старше 2-х років.

Я би хотіла дорослу дитину віком 10+. В такому віці шанси на родину стрімко падають. Ми говорили про це з тренерами. Не дозволяють, бо діти в сім'ї в пріоритеті. Для них має зберігатися черговість появи. Тобто Мія має бути найстаршою, тому нам дозволяють дитину максимум 5 років. Може навіть молодше. Мінімального немає. Старше 2. Бо немовлятка і так не затримується в системі.

- зауважила Інна.

"Я би хотіла дорослу дитину": дружина Тімура Мірошниченка поділилася планами щодо майбутнього усиновлення - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко тепло привітала свого чоловіка з річницею весілля. Обраниця телеведучого заявила, що хоче прожити з ним ще 6 життів.