MamaRika продемонструвала, як виглядає після мамопластики... Але, виявилося, що це була не єдина операція артистки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Не так давно популярна співачка MamaRika зізналася, що вирішилась на мамопластику , хоча й довго не могла наважитись на це. Однак, як виявилося, на цьому артистка не зупинилася, тому вирішила провести ще одне хірургічне втручання. Як зараз виглядає артистка і що за операцію вона зробила – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instagram MamaRika поділилася кадрами ще з лікарні, адже зараз вона проходить післяопераційну реабілітацію. Зірка розповіла, що мамопластика пройшла успішно, без ускладнень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На кадрах, до речі, видно, що у час реабілітації вона не залишилася сама. Її чоловік Сергій Середа підтримує кохану, допомагає їй пересуватися та годує кохану.

Виходимо з наркозу, почуваюся прекрасно. Дві годинки поспала, я дуже задоволена. Я не знаю, що там, я ще не дивилася. А так все супер, я задоволена. Лікарі чудові. Все минуло успішно,

– повідомила артистка.

MamaRika продемонструвала, як виглядає після мамопластики... Але, виявилося, що це була не єдина операція артистки (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/mamarika_official

Трохи пізніше у своїх соцмережах співачка приголомшила новиною, що окрім мамопластики зробила ще одну операцію. Виявилося, що після пологів MamaRika захотіла не тільки підтягнути форму грудей, але й підкорегувати живіт, адже після кесаревого розтину у неї з'явився шрам, а також, за словами артистки, дещо "випирав" живіт.

Ви ж знаєте, що я робила кесарів розтин. Так вийшло, що в мене з'явився ось цей балкончик. У мене було таке трошки нависання. Його не всі бачили, але я його бачила і мені було від цього дискомфортно. Досить проста операція була, порівняно з мамопластикою, але це все ж таки теж втручання. Ми до цього поставили серйозно. Загалом вся операція зайняла дві години. Півтори години мені робили груди й півгодини робили ось цей мій шовчик після кесаревого. Тому я в бандажі,

– зізналася MamaRika.

MamaRika продемонструвала, як виглядає після мамопластики... Але, виявилося, що це була не єдина операція артистки (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/mamarika_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно MamaRika розсекретила свої доходи за місяць . Співачка запевняє, що як для артистки це не дуже велика сума.