Віталій Козловський грубо відреагував на закиди Кондратюка, ніби він більше не служить в ЗСУ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Деякий час після того, як Ігор Кондратюк припустив, що Віталій Козловський більше не служить в ЗСУ , артист мовчав. Однак днями співак все ж таки вирішив відреагувати на слова свого експродюсера.Чи правда, що Козловський більше не захищає Україну зі зброєю в руках – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Наприкінці січня цього року Ігор Кондратюк заявив, що у нього є підстави вважати, ніби Козловський більше, не захищає територіальну цілісність та незалежність України на передовій. Своїми здогадками він поділився посилаючись на те, що раніше на його користь перераховували частину воєнної зарплатні експідопічного, однак ще з листопада минулого року продюсер не отримав жодної виплати. Тому Кондратюк припустив, що Віталій більше не служить у ЗСУ, оскільки не отримує щомісячну військову зарплатню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На власній сторінці в Instagram Віталій Козловський відреагував на черговий скандал, що розрісся між ним та колишнім продюсером. Однак артист не був багатослівним, а просто коротко та достатньо емоційно відповів:

За*бав.

Віталій Козловський грубо відреагував на закиди Кондратюка, ніби він більше не служить в ЗСУ - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський підбив підсумки 700-го дня війни. Артист заінтригував фанатів новиною про те, що найближчим часом він випустить музичний подарунок .